Portal @lfa  - Udruga za kreativni razvoj Web povezuje ljude Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva
 
Početna
O nama Povijest kluba Popis igrača Tablica Biografije Razno (sustav, ekipe..) Vijesti (Turniri,razno) Izvještaj BK Belišće II Galerija Kontakt

Pobjeda boćara "Belišća" 07.06.2011

U 15. kolu II HBL-sjever boćari "Belišća" pobijedili su ekipu "Istra-aluminij" iz Ročkog polja rezultatom 14:8. Nakon izjednačenih prvih igara, odličnim nastupom u tehničkim disciplinama naši su boćari poveli 10:4. Pobjedama M.Vitića u krugu (26 poena) i Z.Mioča u pojedincu potvrđena je u konačnici zaslužena pobjeda nad dobrim suparnikom iz Ročkog polja. 


BK "Marčelji" : BK "Belišće" 19:3 01.06.2011

U 14. kolu II HBL-sjever naši boćari poraženi su od odlične ekipe "Marčelja". Mora se istaknuti da nakon napornog putovanja boćari "Belišća" nisu pronašli načina za pružiti veći otpor raspoloženim domaćinima. Boćarima "Belišća" slijedi odigravanje 3.kola županijskog Kupa, a u subotu prvenstvena utakmica sa ekipom BK "Istra-aluminij". 

 

 


BK "Belišće" : BK "Dubrava" 11 : 11 24.05.2011

Unatoč vodstvu 10:4, odličnim nastupima u krugu (27 poena I.Vasilja) i štafeti (43 pogotka) boćari "Belišća" na kraju utakmice spašavali su se poraza. Nakon uvjerljivog vodstva očekivala se sigurna pobjeda ali očigledno je u zadnjim igrama nedostajalo koncentracije da se učini i taj zadnji korak do pobjede, što su gosti iskoristili i kaznili naše boćare. U konačnici moraju biti zadovoljni boćari " Belišća" jer su na tablici održali isti razmak od svojih suparnika u borbi za opstanak. 


BK "Podhum" : BK "Belišće" 16:6 15.05.2011

U utakmici sa ekipom "Podhuma" boćari "Belišća" poraženi su uvjerljivo premda tijek prvih igara nije ukazivao na to. Porazima u krugu i pojedincu nakon uvjerljivog vodstva propuštena je šansa da se u tehničke discipline uđe sa izjednačenim rezultatom, tako da je odličan nastup u tehničkim disciplinama služio kao povratak u igru. Na kraju boćari "Podhuma" iskoristili su prednost domaćeg terena i porazili naše boćare sa 16:6.


BK "Belišće" : BK "Pula" 8 : 14 10.05.2011

Boćari "Belišća" poraženi su na svojim terenima od odlične ekipe BK "Pula" u 11.kolu II HBL-sjever. Šansa za povoljnijim rezultatom propuštena je u prvom krugu igara porazima u pojedincu i paru, što bi uz sjajne rezultate u preciznom izbijanju I.Vasilja (23 poena) i M.Vitića u krugu (25 poena) doprinijelo neizvjesnijem završetku.


Poraz boćara u Lovranu 02.05.2011

U 10. kolu boćari "Belišća" poraženi su na gostovanju u Lovranu od istoimenog domaćina rezultatom 17:5.


Uvjerljiva pobjeda boćara u slavonskom derbiju 17.04.2011

U 9. kolu II HBL-sjever  boćari "Belišća" uvjerljivom su igrom nadvisili ekipu "FEŠK Feravino" iz Feričanaca. Nakon prvih igara naši su boćari poveli sa 6:2, što je utakmicu u daljnjem tijeku usmjerilo na njihov mlin. Mora se istaknuti preokret u igri trojke gdje su Belišćani u zadnjem bacanju osvajanjem 4 punta pobijedili sa 9:8. Pobjedama u brzinskom i štafetnom izbijanju, te odličnim igrama u zadnjoj rundi klasičnih igara rezultat je na kraju glasio 16:6 u korist BK "Belišće".  


Uvjerljiv poraz boćara u Zagrebu 11.04.2011

U 8.kolu II HBL-sjever boćari "Belišća" poraženi su u Zagrebu od ekipe BK "A.Starčević", glavnog pretendenta za naslov, rezultatom 22:0. Protiv zaista uvjerljivog domaćina naši boćari nisu iskoristili šanse u pojedinim disciplinama tako da je na kraju uslijedio maksimalan poraz. S ovom utakmicom završen je mini ciklus priprema za predstojeće utakmice u kojima će naši boćari, uvjereni smo, pokazati svoje stvarne vrijednosti. Slijedećeg vikenda je slavonski-baranjski derbi, kada nam u goste stižu naši prijatelji iz Feričanaca.


Boćari startali porazom 07.04.2011

U nastavku prvenstva II HBL-sjever, boćari Belišća startali su porazom od ekipe BK Sloga na svojim terenima rezultatom 9:13. Poraz ne iznenađuje jer se izgubilo od kvalitetne ekipe, ali i radi vrlo kratkih priprema koje su kod naših boćara uvjetovane vremenskim prilikama, a one im ove godine nisu išle na ruku. No vjerujemo kako prvenstvo bude odmicalo da će nas naši boćari oduševljavati dobrim igrama.


BK "Istra aluminij" : BK "Belišće" 16 : 6 10.10.2010

U zadnjem kolu jesenskog dijela prvenstva II HBL-sjever boćari Belišća poraženi su na gostovanju u Ročkom polju rezultatom 16:6. U prvim igrama naši boćari nisu iskoristili šanse u paru i trojci što se nakon gubitka i brzinskog izbijanja pokazalo ključnim u daljnjem tijeku utakmice, tako da je domaćin na kraju zasluženo slavio.


Boćari Belišća nadvisili Marčelje 02.10.2010

U 5.kolu II HBL-sjever boćari Belišća pobijedili su odličnu ekipu BK "Marčelji" rezultatom 14:8. U izuzetno uzbudljivoj utakmici naši boćari su poveli nakon prvih igara 6:2, da bi nakon tehničkih igara gosti smanjili na 8:6. U završnim igrama odličnom igrom u paru, trojci i pojedincu boćari "Belišća" nadvisuju svoje suparnike te na kraju zasluženo slave. Od pojedinaca svakako treba istaknuti odlične M.Vitića, Z.Boškovića, I.Vasilja koji su i u ostatku ekipe imali značajnu podršku što je na kraju rezultiralo pobjedom.


BK "Belišće" slavilo u Zagrebu 27.09.2010

U 4. kolu II HBL-sjever boćari "Belišća" pobijedili su na gostovanju ekipu BK "Dubrava" rezultatom 13:9. Pobjeda je ostvarena u vrlo dramatičnoj završnici susreta gdje se rezultat mijenjao nakon svakog bacanja, da bi u konačnici naši boćari bili čvršćih živaca i zasluženo pobijedili. 


Boćari Belišća poraženi 20.09.2010

U 3.kolu II HBL-sjever boćari Belišća poraženi su od ekipe BK "Podhum" rezultatom 8:14. Utakmica se radi loših vremenskih uvjeta igrala u Josipovcu na terenima BK "Sv. Luka". U izjednačenoj utakmici gosti su odličnim igrama u zadnjim disciplinama zasluženo pobijedili naše boćare.


BK "Pula" : BK "Belišće" 20:2 13.09.2010

U 2. kolu II HBL-sjever naši boćari uvjerljivo su poraženi na gostovanju u Puli, kod  istoimenog domaćina koji su se za ovu sezonu pojačali i konkuriraju za sam vrh. Premda konačni rezultat ne sugerira boćari "Belišća" pružili su dobar otpor domaćinu, ali za bolji rezultat nedostajale su nijanse, koje su u odlučujućim trenucima presudile na stranu suparnika.


Boćari Belišća startali pobjedom 08.09.2010

Na startu novog prvenstva 2.hrvatske boćarske lige boćari Belišća pobijedili su na svom boćalištu ekipu BK "Lovran" rezultatom 14:8. Unatoč svim nedaćama koje su snašle klub u kratkom vremenu, te teškoj situaciji u kojoj su se našli (nedostatak materijalnih sredstava, teški uvjeti za treniranje) naši boćari smogli su snage da nadvise svog protivnika. Mora se istaknuti 13-godišnjeg Matea Mikolića koji je imao debi na drugoligaškoj sceni čime je postao najmlađi igrač u povijesti kluba koji je nastupao u ligaškom natjecanju, a također svoju uspješnu premijeru imao je i Pero Vasilj. Na kraju posebna zahvala BK "Belišća" ide g.Darku i teniskom klubu koji su im izašli u susret te omogućili da svoje goste dočekaju i isprate na odgovarajući način.